RADNICE SE SNAŽÍ ZAPOJIT DO DĚNÍ V ORLOVÉ MLÁDEŽ

Jako zastupitelé našeho města potřebujeme slyšet hlas mladých lidí. Usilujeme o jejich aktivní zapojení se do veřejného života. Chceme, aby v Orlové mladí lidé rozvíjeli své zájmy, realizovali své nápady, své budoucí plány. Vítáme jejich aktivitu, která je také podporována ředitelkou Domu dětí a mládeže Orlová.

Členky Dětského parlamentu Orlová, společně s paní zastupitelkou, se zúčastnily třídenního mezinárodního semináře v rámci Erasmus + v hotelu Courtyard by Marriott Brno. Vzdělávali se v rámci projektu Europe Goes Local 2020 CZ/SR, který je realizován z programu KOMUNITA mladých.

Před setkáním pracovních skupin museli vytvořit Analýzu stavu v oblasti práce s mládeží v našem městě. Dalším úkolem je oslovení mladých lidí dotazníky na zjišťování jejich zájmu a potřeb. Jsme zvědavé, s jakým výsledkem své práce nás seznámí, jaké hodnocení orlovským zastupitelům vystaví. Kam by chtěli spolupráci Dětského parlamentu Orlová a zastupitelů posunout, co by chtěli realizovat. Na  výsledek netrpělivě čekáme.  Na spolupráci se těšíme.

Také Vy můžete realizovat různé projekty, nahlédněte do přiloženého odkazu. Poradíme, kdo Vám může pomoci.

Dům zahraniční spolupráce

www.dzs.cz   |   www.naerasmusplus.cz    |   www.sborsolidarity.cz


Datum zveřejnění/aktualizace: 7.10.2020

Zpět na výpis