ORLOVŠTÍ JEZDCI BYLI NA ZÁVODECH V DOBRÉ FORMĚ

V sobotu 19. září se ve skateareálu u letního kina konal další ročník závodů ve skateboardingu s názvem Skate contest na podporu orlovského skateboardingu 2020.

Akci pořádal spolek Skateboarding Orlová. Závodů se zúčastnilo na 50 kluků i holek z Orlové, Havířova, Karviné a Ostravy.

Počasí vyšlo na objednávku. O dobré jídlo a pití se postaral Klub Futra, v němž proběhla i vydařená afterparty. O dobrou hudbu se postarali DJ's Chosee a Knaypa. Věcné ceny pro vítěze věnoval Picnic skateshop z Havířova. Povzbudivá slova k pořadateli i účastníkům pronesla místostarostka Orlové Naďa Kubalová.

V kategorii do 17 let obsadil 1. místo Dominik Urbánek (Havířov), 2. místo Jan Kotlár (Havířov) a 3. místo Matyáš Strýček (Orlová).

V kategorii nad 30 let obsadil 1. místo Marek Bonešický (Havířov), 2. až 3. místo Tomáš Ferčák a Dominik Moldřík (oba Orlová) a 4. až 5. místo Pavel Szypka a Jakub Piskoř (Orlová, Karviná).

Kategorii 17 až 30 let vyhrál Kristian Burian (Orlová), ceny za 2. místo si odvezl Vítek Kunz (Karviná) a 3. místo si vyjel Aleš Spurný (Orlová).

Děkujeme všem přátelům skateboardingu, že přišli ve velkém počtu a vytvořili pohodovou atmosféru, která podtrhla úroveň celé akce. Zvláštní poděkování patří paní Dagmar Titzové, která po celou dobu konání akce pořizovala fotodokumentaci celé akce.

 

Text: Jiří Kamýček, Skateboarding Orlová

Foto: Dagmar Titzová


Datum zveřejnění/aktualizace: 25.9.2020

Zpět na výpis