…až se podzim zeptá: „TEPELNÉ HOSPODÁŘSTVÍ SMO, CO JSI DĚLALO V LÉTĚ?“…

Zásobování teplem ze soustavy centralizovaného zásobování v Orlové je během letního období omezeno na dodávku tepla pro ohřev užitkové vody. Avšak středisko tepelného hospodářství nezahálí a na zahájení topné sezóny připravují technici SMO zařízení tak, aby mohlo být vytápění spolehlivě zahájeno „až to přijde“; aby všechny systémy byly zkontrolovány a případně včas opraveny. V letošním roce současně probíhá modernizace elektronických měřičů tepla.

Hlavním cílem snažení střediska tepelného hospodářství SMO je jako doposud zajišťovat bezporuchovou dodávku tepla tak, abyste se nemuseli starat a měli jistotu, že budete mít doma teplo a teplou vodu. Ekologicky, bez dodatečných komínků na domech, bez vrčení nějakých dalších strojů v domě, za stabilní rozumnou cenu a od spolehlivého dodavatele vlastněného městem, ve kterém bydlíte - a kterému na vás záleží.

SMO se také pustily do postupné obnovy budov výměníkových stanic, aby zapadaly do svého postupně zkrášlovaného okolí. Jako první jsou prováděny práce na obnově výměníkové stanice PS2 na ulici Kpt. Jaroše, která je společným objektem s MEEP Body Fitness. Nyní jsou již vyměněna okna a do podzimu bude hotova nová krásná fasáda. Už se na tento opravený objekt všichni těšíme.

SMO, městská akciová společnost Orlová je dodavatelem tepla do domácností a mnoha dalších objektů v Orlové-Lutyni, zajišťuje odvoz odpadu ve městě, čištění a úklid města, provoz útulku pro psy, provozuje RELAX centrum s bazénem a wellness a je provozovatelem sportovního areálu s hřišti, kurty a zimním stadionem.

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 19.8.2020

Zpět na výpis