V ORLOVSKÉM ÚTULKU JSOU OPĚT NOVÍ PSÍ OBYVATELÉ

K dlouhodobým čekatelům na nový domov přibylo od začátku roku 2020 několik nových pejsků, kteří zde tráví čas čekáním na vlídné slovo, pohlazení, procházky, či možného nového majitele, jenž jim nabídne útulný domov plný lásky, jaký by si každý z nich zasloužil. Máme tady pro vás malou prezentaci těchto pejsků.

JESSI

V brzkých ranních hodinách nám sousedé zavolali, že před útulkem je přivázaný pejsek a hrozně vyje. Přede dveřmi jsme nalezli deštěm promočenou a vystrašenou fenečku a ve dveřích vzkaz: JESSI-10 LET, KASTROVANÁ. Jessi je zatím vystrašená a nedůvěřivá, ale už se nám podařilo ji i pohladit a sundat vodítko, na němž byla uvázána. Je zatím hrozně ostražitá, tak ji musíme dopřát trochu klidu, aby se rozkoukala a trochu přivykla.

BLEK

Je cca čtyřletý pes, který byl nalezen v Orlové-Porubě. Je velmi klidné a přátelské povahy. Má naučené i základní povely jako sedni a lehni. Jako výraz přátelství nám sám od sebe podává packu:-) Na sobě měl látkový obojek, ale známku ani čip nemá.

MAX II a BLACK II

Tito dva pejsci byli předáni do útulku majitelem, který se dostal do tíživé životní situace. Max II. je pěkný kříženec zlatého retrívra nebo labradora středního vzrůstu.  Je hodný pejsek, ze začátku byl bázlivý z nového prostředí a schovával se za svého psího kamaráda Blacka. Už si ale na nás zvykl a je z něj zase přítulný pes mazel jako doma, avšak je smutný, protože mu právě domov chybí. Je to nekonfliktní pes, vhodný na zahrádku k domečku jako psí společník. BLACK je statný kříženec labradora. Je také nekonfliktní, ale povahou je spíše hlídač. Není to žádný mazel, spíše se drží stranou a má svůj svět, ale spolehlivě hlídá. Je hodný, své rodině by nikdy neublížil. Vhodný jako hlídač. Moc těmto pejskům přejeme, aby se co nejrychleji dostali do nového domova a byli zase šťastní. A kdyby mohli odejít domů spolu, byli by oba ještě šťastnější.

 

Míša

Touto cestou bychom také rádi pomohli paní Hrabovské a jejímu pejskovi Míšovi, kterému chceme najít domov, jelikož se o něj paní nemůže dále starat, ale do útulku jej dát nechce. Míša žije na zahradě s dalším psem, je zvyklý na děti, je poslušný, přítulný a miluje procházky. V případě zájmu volejte paní Hrabovské na tel: 732 340 139.

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 23.7.2020

Zpět na výpis