Orlováci, zapojte se do ankety k pohornické krajině Karvinska

Milí kolegové, spolupracovníci, obyvatelé kraje,

už více než rok s kolegy pracujeme na programu POHO2030, programu obnovy oblasti známé jako pohornická krajina Karvinska, oblasti mezi městy Karviná, Havířov a Orlová.

Netvoříme neviditelný program ani něco do šuplíku. Tvoříme program pro obyvatele Moravskoslezského kraje, pro ty, kteří v území žijí, pracují nebo tráví volný čas. Ale i pro Vás všechny, kteří možná v této chvíli máte na oblast svůj názor. Jsme hluboce přesvědčeni, že oblast pohornické krajiny Karvinska má veliký a dosud ne v plné míře využitý potenciál pro rozvoj.

Zajímá nás Váš názor na zmíněné území. Chceme Vám všem postupně představit jednotlivé aktivity vznikajícího program POHO2030, který si za cíl klade proměnit tuto oblast na místo pohybu, chytrých řešení a nové energie. A to vše v souladu s udržitelným rozvojem. Na rozběhnutí celého procesu potřebujeme znát výchozí stav – skutečnost, jak Vy tuto oblast vnímáte, jaké jsou Vaše představy o její proměně, případně, jak byste se chtěli do této transformace zapojit.

Vašim prvním krokem k zapojení se do procesu transformace oblasti POHO2030 je vyplnění dotazníku, který je dostupný na tomto ODKAZU.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWMtlQJmHJsqUqtrLfXc4KvG2jEvpM_uD9Q9Mw7180VRPXzA/viewform

Jeho vyplnění Vám zabere nanejvýš 10 minut a nám pomůže získat cenné informace. Výsledky budou zveřejněny v průběhu září 2020 na stránkách www.poho2030.cz

Mockrát děkuji.

Ivo Vondrák

hejtman Moravskoslezského kraje


Datum zveřejnění/aktualizace: 26.6.2020

Zpět na výpis