Začíná II. etapa rekonstrukce okružní křižovatky u nemocnice

Začíná druhá etapa rekonstrukce okružní křižovatky u nemocnice. Od pátku 26. června bude tudíž uzavřena druhá polovina vozovky v ulici na Olmovci. Provoz vozidel bude veden obousměrně po nově opravené vozovce v ulici Na Olmovci ve směru jízdy ke kruhovému objezdu v úseku mezi křižovatkou s ulicí Okružní a ulicí Masarykovou, včetně jedné čtvrtiny okružní křižovatky v ulici 17. listopadu a  v ulici Masarykova.

Silniční provoz bude i nadále řízen kyvadlově třemi semafory z ulic Na Olmovci, F. S. Tůmy a 17. listopadu. Dopravní řešení pro II. etapu si zkontrolujte v přiloženém plánku. Takto bude doprava řešena do 11. července.

Vjezd na kruhový objezd z ulice Masarykova zůstává až do ukončení rekonstrukce uzavřen. Zákaz vjezdu do okružní křižovatky se nachází za odbočkou na parkoviště u nemocnice, do nemocnice se tudíž lze dostat bez omezení. Při výjezdu z parkoviště je přikázaný směr jízdy vlevo ve směru do centra.

Objízdná trasa je vedena po ulicích Polní a Okružní. Zastávky Orlová, Lutyně, střed a Orlová, Lutyně, nemocnice nejsou ve směru z centra obsluhovány. Autobusy jezdí po uvedené objízdné trase a zastavují na náhradní zastávce v ulici Okružní (naproti dětského hřiště).


Datum zveřejnění/aktualizace: 25.6.2020

Zpět na výpis