On-line nákup potravin s rozvozem zdarma nově i v Orlové

 

Současná situace přinesla nové služby, jejímž posláním je zmírnit omezení běžného života. Jednou z těchto služeb jsou on-line nákupy potravin, které v době „před-koronavirovou" byly zaměřeny pouze na větší města.

 Dobrou zprávou je, že od začátku května mohou obyvatelé Orlové nakupovat potraviny, nápoje, hotová jídla nebo drogérii on-line prostřednictvím služby Tvojenakupy.cz.

 „Podstatou služby Tvojenakupy.cz je rozvoz především čerstvého zboží za rozumnou cenu s dopravou zdarma. Zajištění maximální čerstvosti nám umožňuje model logistiky, kdy objednané zboží přichází od dodavatelů ráno a pak jde hned do přepravy," vysvětluje zaměření nového projektu Petr Kostelný, ředitel ostravské společnosti eCENTRE.

„Našimi dosavadními klienty jsou především hotely, restaurace, ale i nemocnice či domovy pro seniory, pro které zajišťujeme výběr dodavatelů potravin v elektronických aukcích. Uzavření hotelů a restaurací nám umožnilo Nákupní portál přepracovat do takové podoby, aby z něj bylo možné objednávat i domů," doplňuje Kostelný.

Tvojenakupy.cz:

Bezplatný dovoz on-line objednaných potravin a nápojů do zaměstnání či domů dle mapy závozu.Doručení na druhý den při objednávce do 8.hodiny, rozvoz úterý–pátek.Primárním důvodem je dodání vždy čerstvého / čistého / neohmataného zboží.Nabídku včetně zvýhodněných cen zboží je možné prohlédnout i bez registrace. Registraci a objednání je možné učinit přes www.tvojenakupy.czDoručení je zdarma.

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 27.5.2020

Zpět na výpis