Relax centrum Orlová je opět otevřeno

Relax centrum Orlová je opět otevřeno

Vážení návštěvníci,
dovolujeme si Vás informovat, že provoz Relax centra Orlová bude obnoven 25.května od 9 hodin. Provoz bude do odvolání probíhat v omezeném režimu tak, aby byly splněny podmínky stanovené MZ ČR.

POKYNY PRO NÁVŠTĚVNÍKY RELAX CENTRA ORLOVÁ K ZAJIŠTĚNÍ SPLNĚNÍ PODMÍNEK MZ ČR

1) Návštěvníci musí zvážit zdravotní stav svůj a svých dětí. V případě, že se necítí dobře nebo trpí nějakým infekčním onemocněním, neměli by s ohledem na ostatní vstupovat do vody zejména v situacích, kdy nelze vyloučit kýchání, smrkání apod. V případech těchto zdravotních problémů nejlépe areál Relax centra Orlová (dále jen RC) do uzdravení vůbec nenavštěvovat.

2) Po vstupu do budovy RC jsou návštěvníci povinni nosit roušku ev. jiný ochranný prostředek dýchacích cest, jakož i při jakémkoliv pohybu v areálu RC, s výjimkou pobytu ve vodě, na lehátku (rouška se odkládá na podložce nebo lehátku). V případě pouhého pobytu při břehu bazénu, např. z důvodu dohledu nad koupajícími se dětmi, je nutno roušku ev. jiný ochranný prostředek dýchacích cest, používat podle aktuálně stanovených opatření.

3) Po vstupu do budovy RC jsou návštěvníci povinní provést dezinfekci rukou, a to dezinfekčním prostředkem, který bude umístěn u vstupu do RC.

4) U pokladny jsou návštěvníci (mimo rodinné příslušníky) povinni dodržovat rozestupy min. 2 metry (tyto budou vyznačeny na podlaze před pokladním místem.

5) Rozestupy je nutno dodržovat v maximální míře rovněž při vstupu do šaten, jakož i během celého pobytu v RC.

6) V šatnách bude možno využít pouze vyčleněné skříňky tak, aby byli návštěvníci rozptýleni v celém prostoru šaten a nedocházelo ke shlukování.

7) Pobyt v šatnách jsou návštěvníci povinni omezit pouze na dobu nezbytně nutnou. Rovněž zde bude možnost dezinfekce rukou.

8) Před vstupem do bazénové haly, resp. prostor wellness je každý návštěvník povinen osprchovat se, přičemž je potřebné dodržovat maximální možné rozestupy. K dispozici bude antibakteriální mýdlo, jakož i dezinfekce rukou.

9) Při odpočinku by jednotlivé skupiny návštěvníků/rodinných příslušníků měly dodržovat distanční vzdálenost cca 2 m.

10) Okamžitý počet návštěvníků jednotlivých částí RC bude provozovatelem omezen tak, aby byly splněny podmínky MZ ČR. Za současných podmínek RC to bude znamenat:
– 40 návštěvníků bazénové části
– 5 návštěvníků sauny v 1.N.P
– 11 návštěvníků wellness
– 5 návštěvníků solné jeskyně

11) Po dobu omezeného provozu RC budou mimo provoz chrliče vody v bazénové vaně, masážní lavice a masážní trysky v bazénové vaně. V provozu naopak zůstane tobogán, jehož využití bude možné pouze za dodržení podmínky rozestupů min. 1,5 m, a to i na schodišti tobogánu. Před schodištěm budou tyto rozestupy vyznačeny na podlaze. Dále bude mimo provoz parní sauna a výrobník ledové tříště ve wellness části.

12) Při použití WC musí návštěvníci dodržovat zvýšenou osobní hygienu – je nutné důkladné omytí rukou mýdlem s dezinfekčním účinkem, nebo jejich dezinfekce dezinfekčním prostředkem (např. gelem), který bude pro všechny návštěvníky na místě k dispozici. K osoušení rukou je nutno používat jednorázové ručníky.

13) Návštěvníci budou bezpodmínečně dodržovat pokyny zaměstnanců RC, budou se řídit písemnými organizačními pokyny v jednotlivých částech RC.

14) Další omezení:
– v bufetu budou v prodeji pouze balené potraviny a nápoje
– vyráběné občerstvení (párek v rohlíku, gofry, poháry apod.) nebudou prodávány
– káva bude vydávána pouze v balení „s sebou".

Po celou dobu omezeného provozu RC budou upřednostňovány bezkontaktní platební metody!


Datum zveřejnění/aktualizace: 24.5.2020

Zpět na výpis