DUHA KE ZDRAVÍ A PREVENCI

14. května 2020

DUHA KE ZDRAVÍ A PREVENCI

Denní centrum v Orlové pro hendikepované chce vylepšit své prostory. Právě probíhá jarní část programu "ČSOB pomáhá regionům", která nabízí možnost podpořit veřejně prospěšné projekty v krajích.  

NESTÁTNÍ DENNÍ ZAŘÍZENÍ DUHA, O.P.S. d

Poskytujeme základní sociální služby, kde postrádáme „službu k prevenci a zdraví“. Náš projekt chceme zaměřit na zdraví a prevenci našich uživatelů s mentálním, tělesným, smyslovým i duševním postižením. Jelikož převážnou část dne tráví v prostorách našeho centra, je našim úmyslem udělat toto prostředí co nejvíce čisté a hygienické.

d

ODKAZY: 
Nestátní denní zařízení DUHA, o.p.s.
Moravskoslezský kraj
Pomoc sociálně znevýhodněným 

O PROJEKTU

Náš projekt chceme zaměřit na zdraví a prevenci našich uživatelů s mentálním, tělesným, smyslovým i duševním postižením. Jelikož převážnou část dne tráví v prostorách našeho centra, je našim úmyslem udělat toto prostředí co nejvíce čisté a hygienické. K naplnění slouží pomůcky a prostředky jako jsou ionizátory vzduchu, bezdotykové dávkovače s antibakteriálním mýdlem. K prevenci zdraví patří také pobyt na čerstvém a čistém vzduchu. K tomu slouží například ozdravný pobyt v horách. Snažíme se vyjíždět pravidelně jednou ročně na ozdravné pobyty, které si uživatelé a jejich opatrovníci hradí sami. K větší účinnosti by bylo vhodné pobyt opakovat, ale to už je pro ně velká finanční zátěž, s kterou bychom jim rádi touto cestou pomohli a ulehčili jim tímto jejich sociální znevýhodnění.

Líbí se vám tento projekt? Podpořte jej svým hlasem v boji o divokou kartu a dejte o něm vědět přátelům a známým.
HLASOVAT                              SDÍLET

d

Sídlo organizace
Nestátní denní zařízení DUHA, o.p.s.
Mládí 725, Orlová (okres Karviná), 73514


Datum zveřejnění/aktualizace: 14.5.2020

Zpět na výpis