ČEZ Distribuce opět otevřela technické konzultační

V návaznosti na uvolňování koronavirových opatření ze strany vlády otevřela společnost ČEZ Distribuce v pondělí 11. 5. 2020 své technické konzultační místo (TKM) v Ostravě v objektu Domu energetiky. Lidé i firmy, nehledě na to, od které firmy elektřinu odebírají, si tady opět mohou pohodlně vyřešit své distribuční požadavky. Mezi ty nejčastější patří žádost o připojení, přeložku, změnu příkonu nebo zaizolování vedení. Na pracovišti platí zvýšená hygienická opatření.

 „Pomalu a jistě se začínáme vracet do režimu před pandemií, což jistě ocení všichni zákazníci, kteří jsou na našich TKM zvyklí řešit distribuční požadavky," vysvětluje Michaela Kociánová, členka představenstva ČEZ Distribuce.

 Samozřejmostí jsou zvýšená hygienická opatření. V prostorách TKM bude nyní pouze tolik zákazníků, kolik bude otevřeno přepážek. Zaměstnance chrání plexisklová zástěna na přepážce s otvorem pro předávání dokumentů, roušky a rukavice. Také zákazníci musí dodržovat předepsaná opatření – roušky, dezinfekci rukou při vstupu do objektu a odstup při čekání.

 TKM bude opět otevřeno pět dní v týdnu. V pondělí a středu je otevírací doba od 8 do 17 hodin, v úterý, čtvrtek a pátek od 8 do 14 hodin. Obsluha TKM nabízí všem klientům profesionálně vyškolené zaměstnance, kteří pomohou s požadavky týkající se distribuční problematiky. TKM neřeší obchodní záležitosti, ty musí klienti řešit se svým obchodníkem.

 ČEZ Distribuce aktuálně provozuje devět TKM, převážně v krajských městech. Zákazníci je naleznou v Děčíně, Ostravě, Kladně, Plzni, Olomouci a Hradci Králové, Pardubicích, Kolíně a v Liberci. V blízké době se mohou na své TKM těšit také obyvatelé Karlových Varů.

https://www.cezdistribuce.cz/cs/pro-zakazniky/kontakty.html


Datum zveřejnění/aktualizace: 11.5.2020

Zpět na výpis