DOBRÁ ZPRÁVA PRO ORLOVSKÉ DĚTI * DDM ZAHÁJIL PROVOZ

Dnes Dům dětí a mládeže v Orlové obnovil svůj provoz s tím, že účast v kroužcích je dobrovolná a všichni musí dodržovat zpřísněná opatření.

„Pobyt účastníků se aktuálně řídí nezbytnými pravidly. Vstup do budovy DDM je umožněn pouze účastníkům, nikoli rodičům. Všichni musí nosit ve společných prostorách roušky, ale při činnosti v učebnách rouška není povinná. Samozřejmě, že zajišťujeme i další podmínky ochrany zdraví pro účastníky zájmového vzdělávání i zaměstnance DDM," upřesňuje ředitelka DDM Mgr. Jana ŠERTLEROVÁ a dodává: „Zájmového vzdělávání se může zúčastnit maximálně 15 osob, jak specifikovalo ministerstvo zdravotnictví. Je nezbytné, aby zákonný zástupce nebo člen zájmového kroužku odevzdal při první účasti v kroužku Čestné prohlášení, které je ke stažení, nebo bude na požádání zasláno účastníkům emailem, popřípadě se vypíše na místě."

Svou činnost zahájilo 11. května i MATEŘSKÉ CENTRUM BEJBÁČEK. „Klub Spirála bude nadále připravován pro hlídání dětí rizikových skupin zaměstnanců a pro činnost zájmových kroužků DDM. Pro veřejnost nebude otevřen," uzavírá ředitelka DDM.


Datum zveřejnění/aktualizace: 11.5.2020

Zpět na výpis