STŘEPY LIVE

Ve středu 15. dubna 2020 jsme na oficiální Facebookové stránce města Orlová pokračovali v živém vysílání. Tentokrát pozvání na online stream koncert přijala havířovská poprocková skupina Střepy.

sČlenové: Tomáš Lipina, Jan Jedlička, Aleš Jedlička a Daniel Figura.

Pro ty z vás, kteří nemají svůj Facebookový účet jsme vysílání také vložili na tyto webové stránky. Kdo měl štěstí a zrovna brouzdal po našem webu, byl jistě potěšen, že může koncert sledovat i bez FB účtu. Dobrá zpráva Smile hodláme vám zde zprostředkovat i následující live streamy!

O KAPELE

"Jsme parta čtyř kamarádů z Havířova, hrající pop/rockovou muziku inspirovanou britpopem a indie. Zakládáme si na hlavních melodických rifech a plnohodnotných autobiografických textech.

O texty a základní melodii a harmonii písní se stará především náš zpěvák, kytarista a frontman Tomáš Lipina, který je také zakladatelem kapely. O hlavní stránku aranží se stará houslista Honza Jedlička, který párkrát během koncertu vezme do ruky i kytaru. O rytmickou stránku písní se stará náš bubeník Daniel Figura společně s baskytaristou Alešem Jedličkou, kteří jsou svými hudebními znalostmi a zkušenostmi vždy kreativní.

Chystáme se na vydání našeho prvního CD. Mělo by obsahovat většinu písní z našeho repertoáru, který čítá 18 autorských skladeb. Jejich nápaditost, melodika a pop/rockový charakter umí zaujmout a nadchnout široké spektrum posluchačů."

zdroj

Záznam z FB live online koncertu kapely STŘEPY

Speciální poděkování patří radnímu města a muzikantovi Ľuboslavu Vršanskému.
Dále děkujeme Home Recording Studiu Žik, samozřejmě také kapele STŘEPY a dalším.

NA PŘÍŠTÍ LIVE ONLINE KONCERT SE MŮŽETE TĚŠIT VE STŘEDU 22. dubna 2020 NA FACEBOOKU A WEBU MĚSTA ORLOVÉ.


ODKAZY:

WEB skupiny STŘEPY
Facebook STŘEPY
YouTube STŘEPY

Home Recording Studio Žik

Facebook město Orlová
YouTube


Datum zveřejnění/aktualizace: 16.4.2020

Zpět na výpis