VELIKONOČNÍ VÝZVA!

„ZAJÍCŮ NENÍ NIKDY DOST ANEB TROCHU JINÉ VELIKONOCE"

Milí Orlováci,

letošní Velikonoce pro nás budou jiné, přesto ale mohou být veselé a s naší výzvou možná ještě veselejší než v předchozích letech ;-) Pojďme společně podpořit pozitivní náladu a v krátkém čase si co nejvíce „ZAZAJÍCOVAT"! Co to znamená? Zkrátka se v tomto týdnu pokusíme zařadit Orlovou mezi města s co největším výskytem zajíců a budeme se ucházet o čestný titul „ZAJÍCOV 2020"!

Jdete do toho? Pokud ano, tak to je super  Jak na to? Nijak složitě. Rodiny, jednotlivci či skupiny vyrobí zajíce a vystaví ho před domem nebo v okně. Zajíc může být vyroben z jakéhokoliv materiálu, fantazii se meze nekladou, ALE musí mít alespoň 30 cm, ideálně o chlup více. Svého zajdu vyfoťte a nejpozději do 17. dubna ho zašlete našim Zaječím komisařkám na jeden z těchto emailů:

andrea.vargova@muor.cz
monika.szturcova@muor.cz

Fotografii svého zajíčka můžete sdílet i ve facebookové skupině „Zajíců není nikdy dost". Až to doba dovolí, vyhodnotíme a odměníme ty nejlepší zajíce a jejich tvůrce!

Hotové zajíčky, šablony a omalovánky naleznete na stránkách www.domecekhorovice.cz v záložce Úřední deska v sekci Dokumenty ke stažení (níže na stránce Úřední deska).

Moc se těšíme na vaše výtvory a děkujeme za podporu velikonoční výzdoby v našem městě!



Připojené dokumenty:

Dokument ke stažení JPG [140.8KB]

Datum zveřejnění/aktualizace: 7.4.2020

Zpět na výpis