INFORMACE K MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVĚ

Vážení občané,
výlukové jízdní řády linek Městské hromadné dopravy Orlová budou platit i v dalším období, tj. od 01.04.2020. Linky MHD Orlová budou provozovány i nadále v pracovních dnech v rozsahu jízdních řádů jako v neděli a svátky.
V případě, že provedenou změnou jízdního řádu dojde pro pravidelné cestující k omezení dopravního spojení pro cesty do zaměstnání, případně pro jiné významné cíle cest, bude dle konkrétně oznámeného požadavku v oprávněných případech zvážena příslušná operativní úprava jízdního řádu doplněním chybějícího spoje.

Případné požadavky o provedení úpravy jízdního řádu zasílejte prosím na kontaktní adresu dopravce ČSAD Havířov a.s. podloucka@3csad.cz nebo macura@3csad.cz.
Pro informace o aktuálních jízdních řádech je nutno využívat centrální informační systém (veřejný internetový jízdní řád IDOS), kde jsou průběžně zveřejňovány aktuální změny jízdních řádů, schválených příslušnými dopravními úřady ve všech přepravních systémech (viz. https://www.3csad.cz/mestska-hromadna-doprava/orlova/jizdni-rady nebo https://www.kodis.cz/cz/aktuality/novinky/513/covid-19-zmeny-v-doprave.html#h_18258647311584096449580).


Datum zveřejnění/aktualizace: 31.3.2020

Zpět na výpis