K MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVĚ


Vážení občané,
v návaznosti na vývoj situace v souvislosti s realizací opatření k omezení šíření koronaviru, připravuje město Orlová další zásadní opatření v oblasti zajišťování dopravní obslužnosti omezením jízdních řádů linek Městské hromadné dopravy Orlová.
S účinností od 20.03.2020 do 31.03.2020 budou linky Městské hromadné dopravy Orlová provozovány v pracovních dnech v rozsahu jízdních řádů jako v neděli a svátky.
Cestování v MHD bude od 19.03. možné pouze se zakrytými ústy a nosem. Lidé mohou použít roušky, šátky nebo doma vyrobené alternativy, které plní tuto funkci.
V případě, že provedenou změnou jízdního řádu dojde pro pravidelné cestující k omezení dopravního spojení pro cesty do zaměstnání, případně pro jiné významné cíle cest, bude dle konkrétně oznámeného požadavku v oprávněných případech zvážena příslušná operativní úprava jízdního řádu doplněním chybějícího spoje.

Případné požadavky o provedení úpravy jízdního řádu zasílejte prosím na kontaktní adresu dopravce ČSAD Havířov a.s. podloucka@3csad.cz nebo macura@3csad.cz.
Pro informace o aktuálních jízdních řádech je nutno využívat centrální informační systém (veřejný internetový jízdní řád IDOS), kde jsou průběžně zveřejňovány aktuální změny jízdních řádů, schválených příslušnými dopravními úřady ve všech přepravních systémech.
O všech případných následných změnách v provozu MHD Orlová bude město Orlová občany informovat průběžně na svých webových stránkách.


Datum zveřejnění/aktualizace: 18.3.2020

Zpět na výpis