DŮM KULTURY MĚSTA ORLOVÉ RUŠÍ VŠECHNY AKCE

V souvislosti s dalším vývojem situace, v návaznosti na nařízení Bezpečnostní rady státu a doporučení města Orlové se s účinností od 13. 3. 2020 až do odvolání RUŠÍ VEŠKERÉ AKCE pořádané Domem kultury města Orlové a Kinem O, nebo realizované v jeho prostorech - tedy všechna filmová a divadelní představení, koncerty, kurzy,
schůzky zájmových kroužků a politických stran i akce jiných pořadatelů v pronájmu.

Až do odvolání je pozastaven předprodej vstupenek na veškeré akce.
O náhradním termínu konání zrušených akcí bude rozhodnuto po ukončení mimořádných opatření. Pokud majitelům zakoupených vstupenek nebude vyhovovat náhradní termín, budou poté moci vstupenky vrátit v termínu do konce roku 2020.

Pokud jde o březnová filmová představení, majitelům již zakoupených vstupenek bude vstupné vráceno následovně:
· - V případě online vstupenek bude automaticky vstupné v plné výši vráceno bezhotovostně na účet, ze kterého byl nákup uskutečněn.
· - Vstupenky zakoupené na pokladně v Domě kultury města Orlové mohou diváci vracet v místě nákupu v rámci upravené provozní doby Domu kultury města Orlové,
která bude zveřejněna na webových stránkách DKMO p.o.
Situaci budeme nadále vyhodnocovat a o změnách Vás budeme informovat na webu www.dkorlova.cz a facebookových profilech organizace, případně na telefonu 604 295 976 v časech od 9.00 do 17.30 hod.
Děkujeme za pochopení.
Bára Herdová
ředitelka DKMO p.o.


Datum zveřejnění/aktualizace: 12.3.2020

Zpět na výpis