VE ŠPLHU SE SOUTĚŽILO NA ORLOVSKÉ VEVERCE

Před jarními prázdninami proběhla na Základní škole Ke Studánce v Orlové-Lutyni každoroční soutěž ve šplhu s názvem Orlovská veverka. Žáci orlovských škol a okolních obcí z 1. stupně odstartovali soutěž už v 8 hodin. Chlapci a dívky 2. stupně pokračovali v soutěži od 10 hodin.
Kromě rozhodčích a časoměřičů, kteří byli vybrání z řad učitelů ze všech škol, se role sportovního komentátora ujal ředitel pořádající školy Mgr. Milan Fus. Vyhodnocení soutěže a předání diplomů, medailí a sladkých odměn se zhostila Lenka Vargová z DDM Orlová, která také předala pohár vítězné škole.
A jak vše dopadlo? Absolutním vítězem se stala ZŠ Rychvald, která si převzala pohár, na druhém místě skončila ZŠ Mládí Orlová a třetí místo obsadila pořádající škola ZŠ Ke Studánce Orlová. Nejlepšího času mezi chlapci dosáhl žák 9. třídy ze ZŠ Petřvald Otakar ŠOCH - fantastických 2,71 sekundy, mezi děvčaty to byla Žaneta RUSNYAKOVÁ, žákyně 8. třídy ze ZŠ Rychvald, která šplh zvládla za 4,41 sekundy. Chlapci, to je čas! Neměli byste více trénovat?
Celá sportovní soutěž byla zážitkem nejen pro účastníky, ale i diváky, zkrátka fantastická atmosféra, plná emocí. Více už napoví o atmosféře fotoreportáž ze soutěže.
Ing. Viktor Pavelka
učitel TV


Datum zveřejnění/aktualizace: 7.3.2020

Zpět na výpis