MOBILNÍ ROZHLAS

12. února 2020

MOBILNÍ ROZHLAS - Služba pro občany ZDARMA

V souvislosti se zlepšováním informovanosti občanů byla zavedena služba MOBILNÍ ROZHLAS. Nyní můžete být informováni o aktuálním dění pomocí různých komunikačních kanálů.

Zaregistrujte se, vyplňte Vaše tel. číslo a e-mail. Následně budete ZDARMA dostávat: SMS zprávy, hlasové zprávy, e-maily, zprávy do aplikace.

mr

NEBO VYPLŇTE REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ A ODEVZDEJTE NA MĚSTSKÉM ÚŘADĚ.

mr  mr

Užitečné funkce aplikace Mobilní Rozhlas:

Chytrá nástěnka:
Na hlavní stránce aplikace najdete všechny zprávy z úřadu. Aktuality, informace z úřední desky a fotografie z událostí, stejně jako rozcestník do dalších sekcí aplikace. Kromě novinek se také dozvíte, jaké je u nás zrovna počasí, kdo má svátek a najdete tam upozornění na zprávy, které Vám budeme posílat.

Fotohlášky Zmapujto: Funkce, díky které můžete vyfotit a poslat na úřad pochvaly i náměty na zlepšení. Stačí přímo v aplikaci vyfotit černou skládku, výmol na silnici, nesvítící lampu, zničenou lavičku nebo například sraženou zvěř, označit místo a odeslat. Kompetentní osoba se již postará o nápravu. Samozřejmě budeme rádi i za pozitivní a pochvalné fotohlášky jako povedenou rekonstrukci, opravený chodník nebo hezkou vánoční výzdobu.

Tísňové linky: V aplikaci můžete jednoduše najít seznam nejdůležitějších tísňových linek a zavolat záchrannou službu, hasiče či policii. Součástí této funkce je také možnost zobrazit Vaši aktuální polohu a mapu okolí pro případ nenadálých událostí a nehod. Díky Tísňovým linkám budete mít pocit bezpečí, ať půjdete kamkoliv.

Informace o místě Vašeho bydliště: V této sekci najdete demografické, geografické a historické údaje, stejně jako fotogalerii z kulturních či jiných aktivit, kontakty a otevírací dobu úřadů a tipy na nejzajímavější aktivity a výlety v okolí. U každého tipu na výlet navíc najdete jeho polohu, otevírací dobu a případně vstupné. Už si nebudete muset lámat hlavu s tím, kam vyrazit.

APLIKACE "ZLEPŠEME ČESKO - MOBILNÍ ROZHLAS" DO MOBILU - STÁHNOUT PRO ANDROID
APLIKACE "ZLEPŠEME ČESKO - MOBILNÍ ROZHLAS" DO MOBILU - STÁHNOUT PRO iOS

m

https://orlova.mobilnirozhlas.cz/
ONLINE REGISTRACE
REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ
APLIKACE "ZLEPŠEME ČESKO - MOBILNÍ ROZHLAS" DO MOBILU - STÁHNOUT PRO ANDROID
APLIKACE "ZLEPŠEME ČESKO - MOBILNÍ ROZHLAS" DO MOBILU - STÁHNOUT PRO iOS
propagační VIDEO



Připojené dokumenty:

registracni_formular PDF [2.2MB]

Datum zveřejnění/aktualizace: 12.2.2020

Zpět na výpis