HLEDAJÍ SE DOBROVOLNÍCI

Stmelovat lidi je krásná věc...A o to více, když se střetne poslání pomáhat tam, kde je to potřeba, se srdcem na dlani ♥
Přemýšleli jste někdy o možnostech, jak se stát lepším člověkem, o cestách pomoci druhým a o snaze vkládat svou energii ve prospěch potřebných? Tak právě pro Vás je určeno informativní setkání pro nové zájemce o dobrovolnictví.
Ve čtvrtek 21. listopadu od 16 do 19 hodin v nemocnici Orlová (Masarykova třída 900) jsou vítáni všichni, kteří by chtěli využít svůj potenciál k poslání dobrovolníka ADRA Havířov. Na schůzce se dozvíte, do jakých dobrovolnických programů se můžete zapojit. Vysvětlíme, co všechno obnáší být dobrovolníkem, zodpovíme dotazy a otázky týkající se činnosti dobrovolníka. Jednoduše tam budeme hlavně pro vás, protože si všech dobrovolníků nesmírně vážíme.
Pokud jsme vás alespoň trochu oslovili a chcete být součástí týmu Dobrovolnického centra ADRA, přijměte naše pozvání na informační schůzku a základní školení pro zájemce o dobrovolnictví. Už teď se těšíme na nové tváře. Darovat hodinu týdně může opravdu každý. Více informací poskytne koordinátorka Veronika Šutová na e-mailu veronika.sutova@adra.cz.


Datum zveřejnění/aktualizace: 14.11.2019

Zpět na výpis