Realizace energetických úspor v objektech města

Zkvalitnění podmínek pro výuku na střední odborné škole Net Office
V rámci realizace energetických úspor bylo v objektu města čp. 144 - NET OFFICE provedeno zateplení obvodového pláště a podlahy. Dále zazdění prosklených otvorů a oprava stávající zemnící soustavy. Proběhla výměna vedlejších i hlavních vstupních dveří, u kterých je nově nainstalovaný videotelefon sloužící ke kontrole příchozích do školy. Tímto byla zajištěna vetší bezpečnost studentů.

n

ZŠ U Kapličky 959
V letošním roce byla zahájena 1. část realizace energetických úspor. Došlo k zateplení fasády, střechy dvou spojovacích krčků školy a pavilonu učeben. U spojovacích krčků byla vyměněna okna a u jednoho hlavní vstupní dveře.

k


ZŠ Mládí 726 
V rámci druhé části realizace byla zateplena fasáda a střecha jídelny, pavilon učeben a dva spojovací krčky mezi budovami. Dále byla výměněna okna v jídelně a učebnách. 

v m

m m


Dům s pečovatelskou službou "Altenheim"

V rámci realizace bylo provedeno zateplení budov, výměna sklepních oken a vstupních dveří. V půdních prostorech došlo k zateplení podlahy, zdiva a k sanaci krovů. Tímto došlo ke zlepšení prostředí k životu v "Alteinheimu".

a


Datum zveřejnění/aktualizace: 23.10.2019

Zpět na výpis