Blíží se další týden hokeje!

6. září 2019

Týden hokeje
V pořadí již sedmá náborová akce pořádaná v rámci projektu Pojď hrát hokej se uskuteční od 23. do 29. září (V ORLOVÉ 28.9.2019 od 9:30 hod.), a i tentokrát se bude konat ve všech koutech České republiky! Týden hokeje totiž uspořádá hned 153 klubů, což je nový rekord. Rodiče s dětmi tak budou mít rozhodně z čeho vybírat.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Pro účastníky jsou připraveny drobné dárky s hokejovou tématikou.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma (cyklistická či lyžařská) a rukavice. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na pořádající klub s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Oblíbená náborová akce Týden hokeje se v sezoně 2019/2020 uskuteční 23. až 29. září a 20. až 26. ledna.


*Oddíl hokeje

Spousta zábavy, her, legrace a kamarádů

I zde se tak děti můžou těšit na plno zábavy a her na ledě i mimo něj, které pro ně kluby připravují ve spolupráci s Českým hokejem. Na malé účastníky rovněž čekají i věcné dárky, předně pak dres českého národního týmu, který obdrží po registraci do projektu Pojď hrát hokej.

Program je nicméně připravený i pro rodiče, kteří dostanou informace o tom, jak to v klubu chodí, jaké jsou výhody hokeje a jaký má přínos pro rozvoj jejich dítěte. Dále pak obdrží informace o příspěvku 1500 Kč na výstroj (informace rovněž najdete zde).

VÍCE O ODDÍLU HOKEJE MĚSTSKÉHO SPORTOVNÍHO KLUBU ORLOVÁ

h


Datum zveřejnění/aktualizace: 6.9.2019

Zpět na výpis