Oblíbený tým zdravotníků orlovské rehabilitace najdou lidé na novém působišti v Ostravě

Pacienty vyhledávaný tým orlovských fyzioterapeutů pod vedením rehabilitačního lékaře MUDr. Marka Lipowského změnil v červnu místo svého působiště. Odborníci jsou nově pacientům k dispozici na Oddělení léčebné rehabilitace Hornické polikliniky v Ostravě.

„Vzhledem k postupnému rušení akutních lůžek v nemocnici Orlové a jejich přesunu do okolních zdravotnických zařízení, kdy se situace začala bohužel pomalu odrážet i na kvalitě péče, jsem přijal nabídku Hornické polikliniky v Ostravě. Péči zde můžeme poskytovat ve stejné kvalitě, jak jsme byli zvyklí, pouze na jiném pracovišti,“ uvádí rehabilitační lékař MUDr. Marek Lipowski, který do Hornické polikliniky přešel i společně s dalšími pěti kolegy fyzioterapeuty.

Doktor Lipowski věří, že přestěhování nebude ani pro pacienty z Karvinska velkou překážkou a lidé, kteří byli se službami jeho týmu dosud spokojeni, si jej najdou i v Ostravě. “To, že jsme nyní v Ostravě, neznamená, že bychom léčili pouze Ostravany. Dveře máme otevřené pro pacienty ze všech regionů,“ říká MUDr. Marek Lipowski, pro kterého je spokojenost ze strany pacientů největší odměnou. „Měl jsem velkou radost, když nás už během prvních dvou týdnů v Ostravě vyhledalo deset maminek z Orlové a Rychvaldu, které mají zájem, aby jejich děti cvičily pod dohledem našeho týmu.“

Jsem rád, že si MUDr. Marek Lipowski se svým týmem vybrali z mnoha možností pravě nás. S jejich nástupem došlo k doplnění a posílení stávajícího týmu a já očekávám, že dojde k dalšímu rozšíření stávajících služeb a jejich zkvalitnění k plné spokojenosti pacientů. Naším cílem je být vyhledávaným zdravotnickým zařízením, a to nejen v rehabilitačním lékařství,“ říká ředitel Hornické polikliniky Bc. Josef Grochol, MBA.

Zájemci o vyšetření u rehabilitačního lékaře, cvičení pod dohledem fyzioterapeuta či rehabilitační procedury se mohou na Hornické poliklinice objednávat na čísle 597 454 111. Poliklinika může zájemcům aktuálně nabídnout velmi krátké objednací termíny.

Hornická poliklinika se nachází v těsné blízkosti centra Ostravy na ulici Sokolská 2587/81. Přímo před budovou se nachází zastávka městské hromadné dopravy, parkování je možné na parkovišti přímo u polikliniky.  Více informací na webu hornickapoliklinika.agel.cz.


Datum zveřejnění/aktualizace: 6.8.2019

Zpět na výpis