NOC KOSTELŮ OPĚT I V ORLOVÉ

Noc kostelů je akcí, která se koná v České republice již po jedenácté a je skvělou příležitostí navštívit a poznat kostely z pohledu, který netradičně nabízí skrytá zákoutí a běžně nedostupná místa chrámů ve městech a vesnicích.

Také letos bude v Orlové probíhat Noc kostelů, kdy bude možnost navštívit celkem čtyři kostely a modlitebny. Do kalendáře si můžete zapsat datum - pátek 24. května v čase od 18 do 24 hodin. Konkrétně se budou na vaši návštěvu těšit členové církví těchto kostelů a modliteben - Kostel Narození Panny Marie, Evangelický kostel, Husův dům a Modlitebna Církve bratrské. Ve všech místech bude probíhat připravený program a další doprovodné aktivity.

Z programu vybíráme např. příjemné posezení u kávy s živou hudbou, koncert klasických a muzikálových melodií Radka Žaluda, jazzový koncert B.B.Studia nebo koncert orlovského gospelu Keep Smilling Gospel. Pro lepší výběr programu a nabídky doporučujeme navštívit stránky www.nockostelu.cz, kde stačí zadat město a vybrat si kostel. Věříme, že i letošní Noc kostelů bude pro vás nezapomenutelným zážitkem!

Milan Zielina


Datum zveřejnění/aktualizace: 4.5.2019

Zpět na výpis