Úspěch ZŠ Mládí v okresním kole Odznaku všestrannosti v Havířově

 

    Opět po roce jsme se účastnili okresního kola Odznaku všestrannosti – atletické soutěže v Havířově. V konkurenci skoro 150 žáků z Havířova, Českého Těšína, Bohumína, Karviné, Těrlicka a Orlové, naši žáci opět předvedli skvělé výkony a hned v několika kategoriích se umístili na stupních vítězů!

    Soutěž se skládala z pěti disciplín – kliky, hod medicinbalem, trojskok, přeskoky přes švihadlo a basketbalový dribling.  1. místo ve své kategorii vybojovala Kristýna Weissová a Marek Motyka, 2. místa vybojovali Michaela Sýkorová (naše nejmladší účastnice), Robert Krištof a Tomáš Pek. 3. místa ve svých kategoriích vybojovali Sebastián Pipek, Aneta Skybská a Ondřej Szarowski, těsně čtvrtí pak byli Danek Vróbel a Tomáš Durčák.

   Hned šest žáků si zajistilo postup do krajského kola, které se bude konat v Opavě 3. června. Máme před sebou dva měsíce tréninku a věříme, že navážeme na předchozí úspěchy našich bývalých žáků Dominika Weisse a Markéty Sobotíkové, a již po čtvrté za sebou postoupíme na republikové finále v Praze!

Mgr. Petr Tomis, ZŠ Mládí Orlová


Datum zveřejnění/aktualizace: 30.3.2019

Zpět na výpis