Dětská vánoční párty III.

Dětská vánoční párty III.

"Dětská vánoční párty" je pořádána od roku 2016 a již od počátku má velký ohlas. Posláním projektu je začlenit děti ze sociálně slabých rodin, handicapované děti a děti ze sociálně vyloučené lokality do reálného života prostřednictvím vánočního setkání.

v  v

Zpestřit těmto dětem předvánoční čas každoročně pomáhá Nadace OKD, která v rámci programu "Pro region", tento projekt podporuje.

v

Při vstupu jsou děti přivítány a dostanou občerstvení.

v

Od roku 2017 je v ceně vstupenky zahrnut voucher na 1x foto od fotobudka.cz. Každý si tedy odnese vzpomínku na toto jedinečné odpoledne. 

v

V letošním roce se program rozšířil zábavně, sportovně a také kulturně. Součástí byla výstava retro hraček, panenek a kočárků. Zapojil se také Městský sportovní klub Orlová, který vytvořil několik stanovišť. Děti se tak vyřádily a zároveň si vyzkoušely sporty, které oddíly MSK Orlová nabízí. Rodiče/doprovod tedy mohli objevit skryté talenty dítěte a získat potřebné informace k jeho přihlášení do některého z oddílů. Po splnění úkolů byly děti odměněny.

v  v

v  v

Mezi touto spoustou zábavy se na pódiu Domu kultury města Orlové soutěžilo, zpívalo a tančilo s důrazem na zapojení všech dětí do programu.

v v

v  v

v  v

Ke konci párty dostalo každé dítě hračku a knihu dle vlastního výběru z darů, které jim byly přichystány pod stromeček. Dárky, ale vše nekončí.

v  v

v  v

Co by to bylo za svátky bez vánočních koled? Až se zářícími prskavkami a zpíváním koled celý program končí. Největším potěšením pro pořadatele je zářící úsměv na tváři dětí, které společně zpívají a odcházejí spokojené a svátečně naladěné.

v


Datum zveřejnění/aktualizace: 15.12.2018

Zpět na výpis