MSK Orlová chystá SPORTOVNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY

Přestože zima ještě neskončila, Městský sportovní klub Orlová už má pro své malé členy - a nejen pro ně, připravený plán na letní prázdniny.

 

            „Z předchozích let víme, že kapacita letních táborů je bohužel mnohdy pro děti nedostatečná. Skvělou práci v této činnosti dělá náš orlovský Dům dětí a mládeže, který pořádá spousty zajímavých táborů po celé prázdniny. Rozhodli jsme se vyslyšet volání rodičů našich dětských členů, aby i naše organizace nabídla prázdninový program pro sportovně zaměřené děti, a ty si mohly užít prázdniny v ryze sportovním duchu,“ prozradil ředitel MSK Orlová Michal Kozák.

 

            „V celkem osmi turnusech budeme děti učit, nebo zdokonalovat ve všech sportovních disciplínách působících v MSK, a to ve fotbale, hokeji, baseballu, vyzkoušejí si letní biatlon, turistiku a také naši novou atletiku. Současně budeme navštěvovat krytý bazén pro zdokonalení kondice nebo nacvičení nejlepšího skluzu v tobogánu. Nebudeme jen běhat po hřištích, ale odpočineme si také u deskových her, nebo s knihou v Městské knihovně Orlová. Vyrazíme také na výšlap za přírodou do našich krásných Beskyd.

Po celou dobu bude zajištěný dostatečný pitný režim, každý den zdravý oběd a svačinka, nebude chybět pojištění.

Tábory jsou určené primárně pro holky a kluky ve věku 6 - 11 let, ale není problém se domluvit na výjimce,“ doplnil Kozák.

 

Každý den od 8:00 hodin budeme čekat na děti ve sportovním areálu města Orlová (příp. podle domluvy v 7:30 hod.) a v 16:00 hod si je mohou rodiče (zákonní zástupci) vyzvednout domů.

 

Cena tábora, tedy jednoho pětidenního turnusu bude pro veřejnost 1.350 Kč a pro členy MSK 1.200 Kč. Kapacita jednoho tábora je maximálně 20 dětí.

Více informací najdou rodiče na webových stránkách www.msk-orlova.cz, nebo u hlavního organizátora Jiřího Pavláta, tel.: +420 732 780 503, nebo na e-mailu jiri.pavlat@msk-orlova.cz.

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 13.2.2019

Zpět na výpis