Karvinské Zákaznické centrum ČEZ nově nabízí více pohodlí, dobré kafe i dětský koutek

Ve zcela novém hávu vítá své návštěvníky Zákaznické centrum Skupiny ČEZ v Karviné. Ač se nachází stále na stejné adrese na Fryštátské ulici nedaleko centra města, získalo moderní design: Je prostornější, více prosvětlené a hlavně s pohodlnou čekací zónou, umožňující aktivní obsluhu klientů. Nabízí také klidnější čekání pro rodiče s dětmi – ty se mohou nově zabavit v dětském koutku. Po Opavě, Frýdku-Místku a Novém Jičínu jde o čtvrté Zákaznické centrum ČEZ v kraji, které prošlo redesignem. Kromě dodávek elektřiny v něm zákazníci mohou řešit také odběr plynu.

„Příjemná a profesionální obsluha v příjemném prostředí; to je naše heslo. Chceme, aby se zákazníci v našich centrech cítili co nejlépe. Nové centrum v Karviné má proto moderní a vzdušný design, který navozuje dobrou atmosféru a usnadňuje orientaci v prostoru,“ poznamenal k tomu generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec. „Uspořádání našich poboček vychází přímo z průzkumu mezi zákazníky, kteří sami navrhovali, co by zlepšili.“

Zákaznické centrum ČEZ v Karviné je otevřeno od pondělí do čtvrtku od 8 do 17 hodin, v pátek od 8 do 16 hodin. „Jeho nová podoba nám umožňuje spolupracovat se zákazníky aktivněji, než tomu bylo dříve. A pokud bude muset někdo chvíli čekat, než se dostane na řadu, má k dispozici wi-fi připojení a kávu zdarma. Na tu naše klienty zveme již teď, rovnou jim při poradíme, jestli mají vše správně nastavené, a nabídneme nové produkty a služby,“ říká s úsměvem Michaela Kostelecká, vedoucí zákaznického centra, v němž nechybí ani automat s pitnou vodou.   

Vladislav Sobol, mluvčí ČEZ

 

 

 

Adresa: Fryštátská 238/47, Karviná, GPS: 49.8526142N, 18.5481828E

 

Provozní doba:

 

Pondělí            8.00 – 17.00

Úterý                8.00 – 17.00

Středa              8.00 – 17.00

Čtvrtek             8.00 – 17.00

Pátek               8.00 – 16.00


Datum zveřejnění/aktualizace: 2.2.2019

Zpět na výpis