ORLOVSKÝ VÁNOČNÍ STROM SE ROZZÁŘÍ V PÁTEK 30. LISTOPADU

I naše město bude mít letos svůj vánoční strom. Nebude sice na Náměstí 28. října, nýbrž na prostranství mezi úřadem práce a Moravou. Nové vedení města se rozhodlo, že nemůže připravit Orlovany o sváteční atmosféru slavnostního rozsvícení vánočního stromu ve městě a zajistilo výzdobu vysokého jehličnanu na již zmíněném prostranství. Strom by měl být nazdoben v posledním listopadovém týdnu, a to světelnými řetězy v teplé bílé barvě. Nebude chybět vánoční hvězda na špici stromu, rampouchy a záblesková žárovka.
Slavnostní rozsvícení tohoto vánočního stromu proběhne v pátek 30. listopadu s programem, který začne již od 16:30 hodin. Vánoční koledy zazpívá smíšený pěvecký sbor CANTABO Orlová. Připraveny budou i stánky s občerstvením. 
Oficiální zahájení adventního času v Orlové je připraveno na neděli 2. prosince, kdy v areálu letního kina proběhne bohatý program, který bude zahájen v 15 hodin vystoupením sboru KEEP SMILLING GOSPEL Orlová, představí se Eliška Rusková, sbory K. Dvořáčka a v 17 hodin dojde k rozsvícení adventního věnce. O půl hodiny později program zakončí koncert Petra Kotvalda. Připraven je i bohatý doprovodný program.


Datum zveřejnění/aktualizace: 19.11.2018

Zpět na výpis