Eliška Rusková a její první videoklip

Děkuji všem,kteří se podíleli na mém prvním songu a klipu El Latino!!

Ráda bych vám řekla, jak to vlastně všechno vzniklo: Když skončila soutěž, tak jsem byla hodně smutná, že to všechno byl jen sen a že už mě nic takového nepotká. Všichni mi strašně chyběli a tak jsem zavolala co-choreografovi oné soutěže JK Sanchezovi. Řekla jsem mu, že by bylo super, kdybychom se alespoň někdy někde potkali a on mi řekl "No jasný maličká, něco vymyslíme". Uplynul měsíc a volá mi Sanchez "Čus Cipísku, přijeď do Prahy, někomu Tě představím". Ten někdo byl Viktor Dyk. Zpěvák a producent, který mi pustil podklady dvou songů a dal mi na výběr. Vzala jsem oba :)

Sanchez mezitím zmizel někde v zahraničí a pořád mi říkal, že nebude mít moc času, protože učí a bude se věnovat práci na Benově koncertě (Tímto děkuji Benovi, že mi Sancheze alespoň na chvíli půjčil). Já mezitím jezdila do nahrávacího studia, kde postupně vznikal song El Latino. Sanchez se mezitím vrátil ze zahraničí a poprosili jsme ho, jestli by nezarappoval část songu. On se smál a myslel si, že je to jen vtip a zase zmizel :) Tlačili jsme na něj tak dlouho, dokud jsme ho nedokopali do studia, aby tam opravdu nahrál svůj hlas. Sice pořád opakoval "Já tam být nechci, nejsem rapper, ale tanečník" (no, posuďte sami :) )

Vše se dělo tak rychle. Jakmile jsem nahrála song, tak jsme si s Viktorem řekli, že by bylo dobré k němu natočit pilotní videoklip. Tak jsme zase zvedli telefon a volali Sanchezovi, který byl zase někde fuč :) Vše se semlelo tak rychle, že jsem se najednou ocitla na krásném ostrově Korfu a stála na pláži v nádherných šatech od Michala Marka.

Vím, že je to dlouhý příběh, ale chtěla jsem vám jen říct, jak to vlastně všechno vzniklo a kolik to pro mě znamená.

Věřím, že se vám song bude líbit a když ne, tak si pusťte alespoň video bez zvuku a podívejte se, jak je na Korfu krásně :)

Děkuju vám Tady vše začíná...

Vaše Eliška Rusková


(https://www.youtube.com/watch?v=hsmZg4gElZ0)


Datum zveřejnění/aktualizace: 26.9.2018

Zpět na výpis