Rekonstrukce železničního přejezdu v Orlové-Městě (ulice Klášterní)

V rámci stavby „Oprava železničního přejezdu č. P10601 – oprava prahové vpusti“, dojde k uzavírce komunikace ulice Klášterní v Orlové-Městě (20 m od přejezdu ve směru k silnici I/59 – 70 m od přejezdu ve směru na Staré Náměstí v Orlové-Městě).

I. etapa - ve dnech 16. až 19. srpna 2018  bude přejezd pro veškerou dopravu s výjimkou IZS a autobusové dopravy uzavřen. Pro IZS a autobusy bude přechodným dopravním značením doprava usměrněna se zúžením vozovky na přejezdu do jednoho pruhu.
 
Ve dnech 20. až 22. srpna 2018 bude doprava pro všechna vozidla bez omezení, polovina vozovky na přejezdu bude opatřena přejezdovým plechem. 
 
II. etapa – ve dnech 23. až 26. srpna 2018  bude přejezd pro veškerou dopravu s výjimkou IZS a autobusové dopravy uzavřen. Pro IZS a autobusy bude přechodným dopravním značením doprava usměrněna se zúžením vozovky na přejezdu do jednoho pruhu.
 
Ve dnech 27. srpna až 3. září 2018 bude doprava pro všechna vozidla bez omezení, celá šířka vozovky na přejezdu bude opatřena přejezdovým plechem.  

III. etapa – dne 4. a 5. září bude přejezd vždy na půl dne pro veškerou dopravu s výjimkou IZS a autobusové dopravy uzavřen. Pro IZS a autobusy bude přechodným dopravním značením doprava usměrněna se zúžením vozovky na přejezdu do jednoho pruhu.

4. a 5. září odpoledne (v závislosti hned po vyzrání čerstvého asfaltu) bude PDZ překryto a doprava bez omezení.

Uzavírkou nedojde k přemístění zastávek linkové osobní dopravy, po celou dobu provádění stavebních prací, je zachován průjezd vozidel IZS a BUS.


Datum zveřejnění/aktualizace: 8.8.2018

Zpět na výpis