Zaměstnanecké granty ČEZ putují i do Orlové

Výchova mladých fotbalistů, tenistů, badmintonistů, plavců, házenkářů i horolezců – to jsou oblasti, ve kterých se ve svém volném čase angažují energetici z různých dceřiných společností ČEZ. Od své firemní nadace získali na tyto veřejně prospěšné aktivity v Moravskoslezském, Olomouckém a Zlínském kraji celkem 540 milionů korun. Svými hlasy o tom rozhodli všichni zaměstnanci Skupiny ČEZ.

„Mnoho našich zaměstnanců se věnuje ve volném čase smysluplným činnostem, čehož si velmi ceníme. Proto jim prostřednictvím projektu Zaměstnanecké granty dáváme možnost získat pro tyto jejich aktivity finanční podporu,“ uvedla Michaela Chaloupková, členka představenstva Skupiny ČEZ. Celkem Nadace ČEZ od roku 2013 v rámci projektu podpořila už 623 projektů za více než 18 milionů korun.

O Zaměstnanecký grant do výše až 30.000 korun může Nadaci ČEZ požádat kterákoliv veřejně prospěšná organizace, ve které se aktivně angažují zaměstnanci Skupiny ČEZ - ať už se ve svém volném čase nezištně věnují práci s dětmi, seniory, hendikepovanými, nebo aktivitám v zájmových, sportovních a dalších organizacích. Podmínkou je právě doporučení zapojených zaměstnanců. Zaměstnaneckými granty byly podpořeny i dva projekty z Orlové – mladí tenisté a plavání pro děti.


Datum zveřejnění/aktualizace: 24.7.2018

Zpět na výpis