Výlet mateřské školy Na Skalku

Přiblížil se konec školního roku a s ním i doba výletů. Ve středu 23. května se naše mateřská škola vypravila autobusem na celodenní výlet do areálu Skalka v nedaleké Ostravě-Vřesině, kde jsme společně strávili velmi pestrý a aktivní den.
I když jsme se probudili do deštivého rána, přece se na nás usmálo štěstí a po celý den na nás krásně svítilo sluníčko, které nám navodilo příjemnou atmosféru.
V areálu na nás čekaly zajímavé atrakce a zábava pro děti jako jsou prolézačky, skluzavky, houpačky, trampolíny, kolotoč a další…, kde se mohly děti bezpečně vyřádit. Nechyběla zde ani obora s kozami - minizoo, ve které se mohly děti volně pohybovat a kozičky si pohladit či nakrmit. Starší děti zdolaly výšlap na kopec Skalka, jiné se mohly projít k nedalekému rybníku uprostřed lesa. Po těchto aktivitách dětem vyhládlo, a proto jsme navštívili místní restauraci, kde byla dětem podávána výborná polévka. Vyvrcholením výletu bylo opékání špekáčků na ohništi v místním areálu. Výlet jsme si velmi užili a všichni jsme si odvezli spoustu krásných zážitků. No a není divu, že někteří po tak aktivním dni na zpáteční cestě vydatně odpočívali…

MŠ K. Dvořáčka


Datum zveřejnění/aktualizace: 5.6.2018

Zpět na výpis