UKLIĎME ČESKO – UKLIĎME ORLOVOU!

Letos již v sobotu 7. dubna

Akce Ukliďme Česko – Ukliďme Orlovou, se stává pomalu, ale jistě v našem městě tradicí. Jsem velmi rád, že se těší takové oblibě, a že i letos můžeme s hrdostí zahájit další, v pořadí již pátý ročník této úspěšné akce. Letos připadá termín akce na SOBOTU 7. DUBNA.

Dovolte mi tedy, abych vás zdvořile pozval na letošní ročník a pobídl k včasné registraci dobrovolníků. Včasná registrace je pro nás z organizačních důvodů velmi důležitá, protože je potřeba připravit ochranné pomůcky, zajistit případné občerstvení a hlavně, vybrat počet lokalit a domluvit se na přistavení velkoobjemových kontejnerů. Tyto záležitosti jsou velmi časově náročné a také nákladné, a rádi bychom se vyvarovali přistavení kontejnerů do oblastí, které pak nebudeme moci z kapacitních důvodů pokrýt.

Registrační formulář naleznete na adrese: http://www.uklidmecesko.cz/event/16033/ a postup registrace naleznete na webu: http://eorlova.cz/uklidme-orlovou/ . Diskutovat a čerpat informace můžete také na facebookových stránkách https://www.facebook.com/eorlova.portal/

Registrovat se můžete jako jednotlivec, skupinka, škola, či zájmová organizace a místní kroužek. Stálicemi mezi místními kluby a spolky jsou např. Český červený kříž Orlová, Český rybářský svaz Orlová, Dětský parlament Orlová, hokejový klub HC Orlová a přidávají se další, jako např. Klub českých turistů Orlová, 1. FBK Eagles Orlová. Těší mne, že zájem mezi místními kluby roste. Akce není totiž jen o úklidu města, ale především sdružuje, je také o navázání nových přátelství, kde si děti mohou vyměnit zkušenosti ze svých zájmových činností a třeba oslovit případné nové zájemce z řad dětí, které zatím žádnou činnost neprovozují.

Společně děláme z Orlové lepší místo k životu, město, kde to opravdu žije! Budu se společně s ostatními na vás těšit.

Petr Drozdík, organizátor

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 24.2.2018

Zpět na výpis