TROJNÁSOBNÍ MISTŘI ČR

Dětská kategorie z Tanečního klubu Kmit s choreografií DON´T GIVE UP si letos vytančila ve velké konkurenci ty největší tituly na Mistrovství ČR.

Čtyři měsíce poctivého trénování se vyplatily. V regionálním kole pod organizací SVAZU UČITELŮ TANCE skončila tato choreografie na 1. místě a na Mistrovství ČR v České Lípě získala od poroty samé jedničky a jednu dvojku, tudíž si děti domů odvezly titul MISTŘI ČR pro rok 2017.

Pod organizací CZECH DANCE ORGANIZATION si děti na regionálním kole v Opavě vytančily 2. místo, na mistrovství Moravy skončily až na 6. místě. Na Mistrovství ČR odjížděla tato skupina s tím, že pro ně bude vítězství, když se dostanou do finále. Konkurence byla opravdu velká a naše děti se probojovaly do finálové šestky.

Vyhlašování bylo velmi napínavé a plné emocí. Byl to nezapomenutelný zážitek slyšet z úst moderátora vyhlásit naše děti za Mistry ČR ve II. lize.

Poslední Mistrovství ČR se konalo pod organizací TANEČNÍ SKUPINY ROKU. Od regionálního kola, přes mistrovství Moravy až po Mistrovství ČR, si naše děti vedly velmi skvěle a vždy jim na krku visela zlatá medaile. Takže i pod touto organizací se děti s choreografií DON´T GIVE UP staly MISTRY ČR pro rok 2017 v základní lize.

Chtěla bych poděkovat všem dětem za celý rok poctivé přípravy a reprezentaci města, trenérkám Gabce Ošeldové a Míši Ošeldové za perfektní práci a všem rodičům a fanouškům za ten nejlepší fanklub a úžasnou podporu dětí. Jsme skvělý tým, a za to vám moc děkuji.

Letošní sezóna mne utvrdila v tom, že všechna ta dřina opravdu stála za to, a jak moc je tahle práce skvělá. Není nic krásnějšího, než když vidíte u dětí a rodičů slzičky štěstí, upřímné objetí a radost.

Gabriela Kristen


Datum zveřejnění/aktualizace: 12.6.2017

Zpět na výpis