Anketa pro Územní studii krajiny

Pro správní území ORP Orlová, tzn. pro Orlovou, Petřvald a Doubravu, se bude zpracovávat společná územní studie krajiny.

Územní studie krajiny bude podkladem pro plánovací a rozhodovací činnost zejména orgánů územního plánování, ochrany přírody, stavebních úřadů a dalších orgánů podílejících se na rozhodování o krajině.

Cílem pořízení územní studie krajiny je vytvořit odborný dokument umožňující koncepční přístup k řešení krajiny. Zvláštní pozornost bude věnována řešení cílového stavu území ve vztahu k postupnému ukončování těžby černého uhlí.

Důležitým podkladem pro zpracování studie krajiny jsou názory občanů, kteří jsou hlavními "uživateli" krajiny, dále pak odborné veřejnosti a všech, kdo se zajímají o krajinu a ochranu přírody na našem území.

Proto Vás žádáme o vyplnění anketního formuláře, který je dostupný elektronicky na internetové adrese http://mojeanketa.cz/pruzkum/258013445/

Anketní lístky v tištěné podobě budou pro občany Orlové k dispozici na informacích v hlavní budově MěÚ Orlová, v Městském informačním centru (v budově knihovny), na recepci Domu kultury města Orlová v Orlové – Lutyni a v kanceláři úřadu územního plánování na Staré radnici v Orlové – Městě od 12. 7. 2017. Na stejných místech je možné vyplněné anketní lístky odevzdat do 31. 7. 2017.

Děkujeme za Vaše názory.


Datum zveřejnění/aktualizace: 14.6.2017

Zpět na výpis