V pondělí startuje oprava komunikace na ulici POLNÍ

Město Orlová bude od 29. května letošního roku provádět opravu povrchu komunikace na ul. Polní v Orlové-Lutyni, a to v úseku od okružní křižovatky č.4 po dům č.p. 20.

Předmětem těchto stavebních úprav bude frézování stávajícího povrchu komunikace a pokládka nového asfaltobetonového povrchu. Jak bylo zmíněno, frézování komunikace začne již 29. května, kdy dojde k částečnému omezení provozu na této komunikaci (provoz na komunikaci bude v místě frézování sveden do jednoho jízdního pruhu).

„Samotná pokládka nového povrchu je naplánována na víkend od 10. do 11. června a bude rozdělena na dvě etapy - a to tak, že v první etapě bude provedena úplná uzavírka komunikace v úseku od okružní křižovatky po odbočení na ul. U Kapličky a ve druhé etapě bude provedena pokládka v úseku od ulice U Kapličky po konec úseku s č.p.20. Rozdělení na etapy je z důvodu zajištění obslužnosti komunikace na ul. U Kapličky.

Informace o způsobu zajištění autobusové dopravy budou umístěny na zastávkových označnících v nejbližších dnech. Občanům a návštěvníkům města Orlové se omlouváme za způsobené komplikace.


Datum zveřejnění/aktualizace: 26.5.2017

Zpět na výpis