Nové nákupní centrum v Orlové

Sedm obchodů na ploše přesahující čtyři tisíce metrů čtverečních, moderní prostory, 100 parkovacích míst pro zákazníky. V Orlové bude 1.října oficiálně otevřeno nákupní centrum s názvem Fastmall.

 

Budoucí návštěvníci centra se mohou těšit na vyhlášené značky, své prodejny zde budou mít Daichmann, Takko, Sportissimo, DM drogerie, JYSK, Planeo elektro a Pepco. „Jde o firmy z různých odvětví, což je pro zákazníky výhodné. Pod jednou střechou toho pořídí více,“ prohlásila Eva Kvasničková ze společnosti Fastav Development – AOC, s.r.o., která výstavbu nákupního centra realizuje a financuje.

 

Ve Fastmallu našlo novou práci hned pět desítek lidí, a to na různých pozicích. „Jsme velmi rádi, že v našem městě vzniklo obchodní centrum, které nabídlo pracovní příležitosti orlovským občanům. Věřím, že toto nákupní centrum rozšíří sortiment zboží na území města a uspokojí Orlovany, kteří tak za nákupy nebudou muset dojíždět do Ostravy či okolních měst,“ podotkl starosta města Orlové Ing. Tomáš Kuča.

 

Projekt výstavby nového nákupního centra pro Orlovou se řešil od roku 2013. Komplex vyrostl na ulici Okružní, kde v minulosti stály výrobní a skladovací haly, které postupně ztratily své využití. Celkem šlo o investici za 140 milionů korun. „Tedy jednu z nejvýznamnějších v Orlové za poslední roky,“ upozornila Eva Kvasničková.

 

Prodejny ve Fastmallu se veřejnosti otevřou naráz v jeden den, ve čtvrtek 1. října. V sobotu 3. října bude pro návštěvníky připraven od 15 hodin bohatý program. Vystoupí v něm kapela Kabát revival, připravena bude módní přehlídka, proběhne losování o zajímavé ceny a k vidění bude i ohňostroj. „Věříme, že lidé v novém centru prožijí příjemný den,“ sdělila Eva Kvasničková.


Datum zveřejnění/aktualizace: 30.9.2015

Zpět na výpis