Na školách bylo o prázdninách rušno

 

Zatímco školáci si o prázdninách užívali volna a pohody, na školách se pilně pracovalo. Základní škola Slezská 200 v Orlové-Porubě získala bezbariérový vstup za 2,9 mil. Kč a ZŠ Jarní 400 se dočkala opravy zamočených zdí v prostorách výdejny stravy, byla vyměněna zbývající okna a vstupní dveře a v ZŠ Mládí došlo k výměně PVC v pěti třídách a jídelně. Nezapomnělo se ani na plot kolem hřiště a výměnu vstupních dveří do pavilonu jídelny ZŠ Mládí.

Na ZŠ Slezské byla upravena kanalizace, stejně tak jako na ZŠ Školní. Základní škola U Kapličky se může pochlubit vyměněnými okenními sestavami a vstupy zadního vchodu. Na Základní škole Ke Studánce bylo rovněž vyměněno PVC ve dvou třídách a jídelně a proběhla havarijní úprava povrchu dvora.

Zkrátka nepřišla ani Základní škola K. Dvořáčka. Tam v červenci proběhla poslední část výměny ležatých rozvodů vody za 400 tisíc.

Pracovalo se i v objektech mateřských škol. V MŠ Okružní byly vyměněny za 161 tisíc korun venkovní herní prvky a  v Mateřské škole 1.máje 1268 – elokované pracoviště 1228 proběhla výměna rozvodů vody v pavilonu A, a to za 336 tisíc korun.


Datum zveřejnění/aktualizace: 11.9.2015

Zpět na výpis