ZUŠ J. R. Míši zve ke studiu uměleckých oborů

ZUŠ J. R. Míši Orlová pořádá doplňující zápis ke studiu pro školní rok 2015/2016. Studium na ZUŠ je podmíněno úspěšným absolvováním zkoušky studijních předpokladů, úplata za vzdělávání musí být uhrazena do 15. září 2015 (možnost dohodnout splátkový kalendář).

Zápis se koná od 1. do 10. září v budově ZUŠ na ulici Slezské v době od 14 do 17 hodin v tanečním a hudebním oboru (hra na nástroj, zpěv, sborový zpěv, skladba). Škola má zájem zvláště o zájemce studia v nově vznikajícím pěveckém sboru pro žáky od pěti do deseti let. Tento sbor bude úzce spolupracovat se školním orchestrem M.BANDem.

Výtvarný obor má již kapacitu naplněnou (výjimečně mohou být přijati velmi talentovaní žáci, když přinesou na ukázku svou výtvarnou tvorbu). Ve spolupráci s městem provedou pedagogové ZUŠ ve dnech 2. až 4. září v dopoledních hodinách na všech orlovských základních školách plošný průzkum hudebnosti v 1. až 3. třídách. Takto vybraní talentovaní žáci obdrží pozvánku k zápisu ke studiu na naší škole a mohou být zařazeni do přípravného a 1. ročníku ZUŠ.

Děti z mateřských škol, starší žáci základních škol a žáci orlovských středních škol (5-18 let) obdrží informativní letáčky o možnosti studia na naší škole. Zveme rodiče s dětmi přímo k návštěvě školy, rodiče mohou konzultovat schopnosti svého dítěte s kvalifikovaným pedagogem dle zájmu o studijní zaměření.

Věříme, že rodiče rádi využijí této možnosti a svým dětem tak vhodně naplní volný čas studiem uměleckých oborů a podpoří svým zájmem činnost a rozvoj orlovské umělecké školy. Pouze a jedině zvýšený zájem orlovských občanů o výuku v ZUŠ napomůže kladnému rozhodnutí zřizovatele zachovat výuku ve stávajících prostorech školy. Pokud bude patrný zvýšený zájem o výuku v naší ZUŠ, také vedení města Orlová přislíbilo všestrannou pomoc škole. Bližší informace o činnosti školy získáte na www.zus-orlova.cz a informace k zápisu na telefonním čísle 596 511 647 (možnost domluvit jiný termín návštěvy školy). Blanka Zátopková, ředitelka školy



Připojené dokumenty:

Dokument ke stažení PDF [81.9KB]
Dokument ke stažení DOC [53.5KB]

Datum zveřejnění/aktualizace: 22.8.2015

Zpět na výpis