Letní slavnosti Mateřské školy Husova v Orlové-Městě

Konec školního roku je u konce a všichni se těšíme na prázdniny. Teď už můžeme jen bilancovat, co se nám během 10 měsíců povedlo více a co méně. Přichystali jsme pro děti pestrý program a myslíme si, že budou mít na co vzpomínat. Největší akcí tohoto školního roku byly „ Letní slavnosti“ při příležitosti 65. výročí otevření mateřské školy.

Ve čtvrtek 11. června paní ředitelka Mgr. Marie Bardoňová uvítala hosty, děti a rodiče a zahájila Letní slavnosti. Vystoupily děti MŠ, zazpívaly v doprovodu pěveckého sboru ZUŠ J.R.Míši, zatančily lidové tanečky. Následovalo vystoupení národopisného souboru Olšinka. Program bedlivě sledoval i pan starosta Ing. Tomáš Kuča, místostarostka Ing. Petra Jenčmionková, vedoucí odboru školství, kultury a sportu PaedDr. Zuzana Plošková a také bývalá paní ředitelka Eliška Kaniová, která působila v mateřské škole od roku 1972 až do roku 2004.

 Pak již následoval raut a volný program pro děti, který provázela se svým týmem Lena Freyová. Během rautu všechny přítomné obsluhovali žáci SOU Dakol pod vedením pana Romana Wawrosze. Počasí nám přálo a po velmi srdečném a příjemně stráveném pozdním odpoledni jsme se rozcházeli do svých domovů.

 Takovou akci bychom nemohli uskutečnit bez pomoci rodičů a sponzorů, proto bychom jim chtěli touto cestou poděkovat a těšíme se na další spolupráci.

 Našimi sponzory byli:

Město Orlová, SMO, městská akciová společnost, Toroinvest s.r.o., Vuelta s.r.o., ZUŠ J.R.Míši Orlová, SOU Dakol s.r.o., TJ Baník Fučík Orlová, Trade Group – Lacman Radim, Firma Diamo, Národopisný soubor Olšina, Cukrářská výroba Káňová Lenka, Květinářství Slaměnka Orlová-Město, Rosa invest group s.r.o.

 Děkujeme zaměstnancům MŠ a rodičům jmenovitě:

Ing. René Káňa, Olga Szarowská, Jana Skládaná, Gruberovi, Ogročtí, Hanzlovi, Jančovi, Aranka Nowaková, Zdena Šímová.


Datum zveřejnění/aktualizace: 1.7.2015

Zpět na výpis