Žluté autobusy STUDENT AGENCY nově na lince Ostrava – Katowice – Krakov

Do Polska snadno s pohodlným přestupem v Ostravě z vlaků RegioJet z Prahy a Žiliny nebo z autobusů STUDENT AGENCY z Brna a dalších destinací v ČR

 

Portfolio zemí, do nichž zajíždějí luxusní autobusy STUDENT AGENCY, se brzy rozšíří o další. Jubilejní 15. zemí v mezinárodní síti žlutých linek se stane Polsko. STUDENT AGENCY v pátek 12. června zahájí provoz linky Ostrava –– Katowice – Krakov. Na novou linku jsou přípoje                    od vlaků RegioJet  ve směru z Prahy i ze Žiliny a také od autobusové linky Brno – Olomouc – Ostrava. Na krakovské letiště, odkud se létá levně do mnoha evropských a dalších destinací, se tak cestující dostanou pohodlně a rychle nejenom z Ostravska, ale i z desítek dalších měst. Na trase do Katowic a Krakova STUDENT AGENCY současně spolupracuje s dopravcem TigerExpress. Společně každý den nabízejí největší nabídku spojů mezi ČR a Polskem.

 

Neustále reagujeme na rostoucí poptávku ze strany našich klientů a otevíráme nové vnitrostátní linky v České republice a na Slovensku a také mezinárodní spoje. Po spojích do Katowic a Krakova je mezi našimi klienty rostoucí poptávka – řada Čechů volí tamní letiště jako začátek svých cest do zahraničí,“ objasňuje důvody spuštění nové linky ředitelka autobusové dopravy STUDENT AGENCY Ivana Kašická.

 

STUDENT AGENCY ale zároveň pokračuje ve spolupráci s dopravcem TigerExpress. Mikrobusy této společnosti dlouhodobě zajišťují navazující spojení z dalších spojů STUDENT AGENCY a RegioJet               z Ostravy do Krakova, Katowic letiště, Wroclawi a dalších měst. Nový autobusový spoj navýší přepravní kapacitu strategických partnerů.

 

STUDENT AGENCY a TigerExpress na trati mezi Ostravou a Krakovem přepraví každý měsíc téměř 3 000 cestujících a tento počet neustále roste. Společně jsme největším dopravcem na této trase, která má podle nás velký potenciál pro další růst. Proto jsme se rozhodli naše kapacity na lince ještě navýšit o jeden pár autobusů, abychom uspokojili velkou poptávku ze strany cestujících. Do Krakova nabídneme takto až 7 spojů denně v každém směru,“ říká Radim Jančura, majitel skupiny STUDENT AGENCY. Obě společnosti si navzájem prodávají jízdenky – a to za nejlepší ceny pro zákazníky.

 

Novým spojem se z Ostravy až do Krakova cestující dostanou už od 250 korun. Klienty z Prahy nejlevnější kombinovaná jízdenka na žlutý vlak a autobusy vyjde na 440 korun, v případě cesty Brno – Krakov pak na 430 korun. Klienti, kteří RegioJetem pojedou do Ostravy ze slovenských měst Vrútky, Čadca, Žilina nebo Martin, pak za jízdenku do Krakova zaplatí od 15,60 eur.

 

Zákazníkům STUDENT AGENCY, kteří si koupí letenku s odletem z Krakova, navíc poskytneme slevu 10 % na jízdenku,“ dodává Ivana Kašická. Balíček od STUDENT AGENCY klientům přinese cestování za bezkonkurenční nejnižší ceny na trhu.

 

Nová linka STUDENT AGENCY bude zatím jezdit jako jeden pár spojů denně. Z ostravského nádraží spoj ve směru na Katowice – Krakov vyrazí každý den v 9:55. Do Katowic žlutý autobus dorazí                         za necelé dvě hodiny, na krakovském letišti bude ve 12:45, na autobusové stanici v Krakově pak                        ve 13:15. V opačném směru bude spoj vyrážet ve 14:15, plánový příjezd do Ostravy bude v 17:35.

 

Výhodou nové linky a dalších spojů je jejich návaznost na autobusové spoje STUDENT AGENCY a vlaky RegioJet. „Spoj do Krakova navazuje na vlak RegioJet s odjezdem z Prahy v 5:48 a také ze Žiliny s odjezdem v 7:04. Nová linka výrazně usnadní cestování také lidem z Brna, Olomouce nebo Frýdku-Místku, protože také linka Brno – Ostrava s odjezdem z jihomoravské metropole v 7:15 je na polskou linku vázaná,“ říká Ivana Kašická.

 

Komfortní cestování nejmodernějšími autobusy v Evropě – na novou mezinárodní linku STUDENT AGENCY nasadí úplně nový autobusy ve stylu FUN & RELAX. „Klienti budou mít i na této lince k dispozici všechny služby – stevardka jim zdarma nabídne vybrané noviny a časopisy a teplé nápoje. po celou dobu jízdy mohou využívat zábavní portál, na kterém najdou desítky filmů, seriálů, písniček nebo her,“ popisuje Ivana Kašická.

 

 

Třetí nová linka STUDENT AGENCY

Linka Ostrava – Krakov je už třetí autobusovou linkou, jejíž provoz skupina STUDENT AGENCY zahájila v roce 2015. První otevřenou byla na začátku února vnitrostátní linka Bratislava – Nitra – Banská Bystrica, která funguje na Slovensku pod hlavičkou RegioJetu. Tato linka patří mezi velmi úspěšné – během prvních tří měsíců přepravila 100 tisíc cestujících. V polovině února pak následovala česko-slovenská linka Brno – Žilina - Martin.

 

STUDENT AGENCY provozuje mezinárodní linky do 15 zemí Evropy a desítky dalších linek v rámci České republice. V letošním roce vstoupila také do vnitrostátní autobusové dopravy na Slovensku.

 

 

Jízdní řád nové linky Ostrava – Krakov od 12. června 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Datum zveřejnění/aktualizace: 28.5.2015

Zpět na výpis