Na zimním stadionu bude IN-LINE plocha!

SMO, městská akciová společnost nabízí návštěvníkům sportovního areálu v Orlové-Lutyni využití nového sportoviště -  IN-LINE plochy na zimním stadionu, která bude k dispozici od 14.dubna.

IN-LINE podlaha je připravena a nalajnována pro hřiště hokejbalu, pro in-line hokej, pro hřiště florbalu a čtyři hřiště badmintonu. Rovněž budeme nabízet volné hodiny pro veřejné in-line bruslení.

Rezervace IN-LINE plochy a badmintonových kurtů je možná na internetových stránkách sportovního areálu www.smo-orlova.cz v části PROVOZNÍ DOBY, kde také najdete ceny pronájmu, veřejného bruslení včetně času provozu plochy. Pro pohodlné objednání sportovišť na IN-LINE ploše zprovozníme rezervační systém, kde bude možno přímo z vašeho počítače rezervovat sportoviště na konkrétní hodinu a den.

V prostoru zimního stadionu jsou pro návštěvníky připraveny šatny pro muže a ženy vybavené uzamykatelnými skříňkami a sociálním zázemím.

Každý návštěvník sportoviště se musí řídit provozním řádem IN-LINE plochy a pokyny pracovníků sportovního areálu a pořadatelské služby při veřejném in-line bruslení.


Datum zveřejnění/aktualizace: 7.4.2015

Zpět na výpis