Starosta města přijal prvního letošního občánka

Prvním orlovským občánkem letošního roku je Vítek SUCHNA, který se narodil třicetileté mamince Kateřině 1. ledna ve 3:28 hodin v ostravské nemocnici.

Vítek se má čile k světu a v minulých dnech ho s maminkou a malou sestřičkou přivítal i starosta města Ing. Tomáš Kuča. „Je milé se setkat s prvním občánkem roku, věnovat mu něco na památku a poblahopřát jeho rodičům,“ zdůraznil starosta.

Jak nám prozradila maminka Kateřina, Vítek se měl původně narodit na Štědrý den. „S tím termínem jsem nemohla souhlasit a stále jsem doufala, že štědrovečerní večeře, na kterou jsem pozvala celou rodinu, proběhne v klidu a malá Eliška si užije i rozbalování dárků,“ smála se Katka. Jedno však netušila, že malý Vítek se rozhodne přijít na svět v průběhu silvestrovské noci. „Byli jsme s manželem u známých, skvělá zábava, príma atmosféra a kolem půl jedenácté to začalo. Nezbylo, než si sednout za volant a vyrazit k domovu. Před půlnocí mě už manžel vezl do porodnice a před půl čtvrtou ranní se Vítek narodil,“ popsala sympatická maminka.

Starosta Ing. Tomáš Kuča předal Kateřině Suchnové pro malého Vítka dárek v podobě zlatého řetízku s přívěškem, který mu bude navždy připomínat, že se stal prvním občánkem roku 2015. Maminku potěšil nejen dárek, ale i taška s plenkami a drobnostmi, které jsou pro miminko nezbytné. Starosta nezapomněl s drobnou pozorností ani na malou sestřičku, která brášku na radnici doprovázela.

„Vítkovi a celé jeho rodině přeji hlavně hodně zdraví, životní pohody a spokojenosti. Budu moc rád, když se jim všem bude v našem městě dobře žít. Mohu jim slíbit, že udělám vše proto, aby nejen jim přirostla Orlová k srdci,“ uzavřel Ing. Tomáš Kuča. 


Datum zveřejnění/aktualizace: 2.3.2015

Zpět na výpis