Výsledky architektonické soutěže "Revitalizace historického centra Orlové" - pozvánka na výstavu

Město Orlová ve spolupráci se Společností Petra Parléře o.p.s vyhlásilo v minulém roce urbanisticko - architektonickou soutěž o návrh revitalizace historického centra Orlové. Ve stanoveném termínu odevzdalo soutěžní návrhy 8 soutěžících.

Soutěžní návrhy budete mít možnost si prohlédnout na výstavě, která bude probíhat od 10.2.2015 v Domě kultury města Orlová.

Zde také 10.2.2015 v 16 hodin proběhne zahájení výstavy a slavnostní předání cen autorům vítězných návrhů. Následovat bude autorská prezentace oceněných návrhů, během které budete mít možnost s oceněnými autory diskutovat o jejich vizích.

1. cena byla porotou soutěže udělena návrhu Ing. arch. Miroslava Šajtara a Ing. arch. Zdeňky Zymákové (Architekti Headhand s.r.o.). Dále byly uděleny dvě 3. ceny, a to návrhu Ing. arch. Nikolaose Rigase a návrhu Ing. arch. Šimona Vojtíka, Ing. arch. Michala Petra a Ing. arch. Jany Urbanové.

Těšíme se nejen na Vaši účast,  ale také na plodnou dikusi o vystavených návrzích a o budoucnosti historické části města. 

Všem oceněným blahopřeme. Ostatním účastníkům soutěže děkujeme za inspirativní návrhy.


Datum zveřejnění/aktualizace: 29.1.2015

Zpět na výpis