Ohlédnutí za Dnem bezpečnosti

V sobotu 13. září se v areálu restaurantu Letiště uskutečnil DEN BEZPEČNOSTI. Akce, která je u veřejnosti velmi oblíbená. Návštěvníci si mohli prohlédnout techniku Policie ČR, městské policie, Hasičského záchranného sboru a dalších jednotek. Nechyběla ani historická vojenská vozidla a technika. K dispozici byly i profesní stánky Policie ČR, pyrotechniků, speciální pořádkové jednotky, dopravní policie. V profesním stánku si návštěvníci mohli nechat označit jízdní kola. 

Zvlášť zajímavý byl doprovodný program v podání vyhlídkového letu vrtulníkem, prezentačních jízd legendárními terénními vozidly, laserová střelnice, vzduchovky, jízda na čtyřkolkách apod.

Program dynamických ukázek uchvátil snad každého. Speciální pořádková jednotka Policie ČR eskortovala nebezpečného pachatele, policisté předvedli ukázky výcviku služebních psů, malí hasiči se prezentovali požárním útokem, pyrotechnici ukázali, jak likvidují a detekují výbušniny a Československá obec legionářská s Klubem branné přípravy Palcát předvedli likvidaci záškodnické skupiny.  K tomu všemu skvělá atmosféra, atrakce pro děti a občerstvení. Sobota, která neměla chybu...


Datum zveřejnění/aktualizace: 15.9.2014

Zpět na výpis