Orlová má na zimním stadionu novou In-line plochu

Městská akciová společnost SMO se otevřela veřejnosti. Stalo se tak v sobotu 7. června v areálu zimního stadionu a hotelu SPORT.  Za zmínku stojí, že u této příležitosti byla na zimním stadionu slavnostně zprovozněna i nová in-line plocha s bruslením zdarma. „In-line podlaha zcela určitě přispěje k celoročnímu využití zimního stadionu. Navíc je víceúčelová, takže ji mohou využít i nohejbalisté, badmintonisté, fotbalisté, hokejisté, krasobruslaři a podobně,“ vysvětlil ředitel SMO Ing. Jaroslav Vaněk. Jak jsme se dozvěděli, zasportovat si mohou přijít i školy. Kupříkladu děti ze Základní školy Mládí si novou podlahu už vyzkoušely.

Náklady na In-line podlahu představují částku ve výši 950 tisíc korun a co především, nejedná se o jednorázovou záležitost. Takže na zimáku bude v zimě led a v létě - multifunkční podlaha. Nápad, který si zaslouží výbornou!

Součástí dne otevřených dveří byla i ukázka komunální techniky SMO. „Snažili jsme se veřejnosti ukázat i část naší komunální techniky, počínaje stroji na letní čištění chodníků a komunikací, přes velký i malý stroj na svoz komunálního odpadu až po traktorový nakladač pro manipulaci se sypkým materiálem. Takovýchto vozidel máme přes třicet druhů…“ podotkl ředitel společnosti.

Organizátoři mysleli i na děti. Ty si kromě prohlédnutí popelářského vozu a další techniky zařádily na atrakcích a v nejrůznějších soutěžích. „Společnost SMO usiluje o změnu image. Chceme být vůči veřejnosti otevření, transparentní. Lidé by měli vědět nejen to, čím se zabýváme, ale také to, s čím pracujeme a o co usilujeme. Chceme se prezentovat veřejnosti v maximální míře. Vždyť jsme součástí města - působíme ve městě a poskytujeme služby městu a jeho občanům,“ zdůraznil předseda představenstva Bc. Martin Klčo.


Datum zveřejnění/aktualizace: 19.6.2014

Zpět na výpis