Vyhlášení dotačního programu zaměřeného na osvětu v oblasti prevence úrazů

Město Orlová a komise Zdravého města a MA21 informuje o vyhlášení dotačního programu na projekty realizované v roce 2013, které přispějí k osvětě v oblasti prevence úrazů.

Jednou z podmínek pro přiznání dotace je realizace projektu  v termínu od 3. do 13. června 2013. Tento termín koresponduje s celorepublikově probíhající kampaní „Dny bez úrazů“.

 V souladu s Metodikou č.1/2013 pro poskytování neinvestičních dotací z rozpočtu města budou k tomuto účelu vybrány nejlepší projekty, na které budou poskytovány dotace v maximální částce 4 tisíce korun na jeden projekt.

 V letošním roce nese dotační program název: „Dny bez úrazů – bezpečné město Orlová“. Projekty musí být realizovány na území města Orlové a měly by směřovat k prevenci před úrazy v městském prostředí.

Formulář – žádost o dotaci – je možno si vyzvednout v kanceláři koordinátora Projektu Zdravého města a MA21 Ing. Michala Kozáka (kancelář č. 32 v objektu MěÚ, ul. Osvobození 796, Orlová-Lutyně, tel. 596 581 360, e-mail: michal.kozak@muor.cz).

Formulář žádosti v elektronické podobě je umístěn na webových stránkách města www.mesto-orlova.cz v záložce „MěÚ“- „Úřad online - formuláře“ – „Formuláře ke stažení“ – „Odbor školství, kultury a sportu“ – „Žádost o dotaci na akce z variabilních fondů kultury, zájmové činnosti, sportu, akcí pro děti a mládež, komise Zdravého města a MA21“.

Metodika č.1/2013 pro poskytování neinvestičních dotací  z rozpočtu města je rovněž umístěna na webových stránkách města v záložce „MěÚ“, „Hlavní menu“ – „Dokumenty“ – „Metodika č. 1/2013 pro poskytování neinvestičních dotací z rozpočtu města“.

Žádosti o neinvestiční dotace v rámci uvedeného programu je možno podávat do 28. února 2013. Správně a úplně vyplněné žádosti o dotace se podávají na podatelně Městského úřadu Orlová, Osvobození 796, Orlová-Lutyně nebo poštou na tutéž adresu. V případě zájmu je možno žádost před jejím podáním prokonzultovat s koordinátorem Projektu Zdravého města a MA21 Ing. Michalem Kozákem.


Datum zveřejnění/aktualizace: 12.2.2013

Zpět na výpis