MŠ K e Studánce 1033 - Malý záchranář

Blíží se konec školního roku a letní prázdniny jsou za dveřmi. Všichni víme, že je to doba spousty volného času našich dětí, dětských radovánek, společných dovolených s rodiči i prarodiči. Dle statistik se právě v tomto období stává nejvíce dětských úrazů, protože naše děti jsou schopny vymyslet neuvěřitelné aktivity a stačí pak jen chvilka nepozornosti a neštěstí je na světě.

Proto jsme se rozhodli před prázdninami uspořádat společnou akci rodičů s dětmi na naší školní zahradě pod názvem: „MALÝ ZÁCHRANÁŘ“. Naše pozvání přijali všichni členové IZS (Dobrovolní hasiči z Orlové Poruby, Městská policie Orlová a členové Českého červeného kříže). Myslím, že to byli ti nejpovolanější, kteří erudovaně ukázali a poradili dětem i rodičům, jak se chovat bezpečně, aby nadcházející prázdniny, které jsou před námi, všichni prožili v pohodě a ve zdraví.

Moc děkujeme všem účastníkům IZS, kteří přesto, že jsou právě v této době velmi vytíženi, si udělali čas na osvětu pro ty nejzranitelnější, naše nejmenší. 

 

Za celý kolektiv MŠ Ke Studánce

Uč. Eva Ježišková


Datum zveřejnění/aktualizace: 28.6.2022

Zpět na výpis