Fotbalisté z Mládí na turnaji v minikopané

 

Ve středu 15.6. se naši vybraní žáci 6. a 7. ročníku účastnili městského kola v Minikopané. Hrálo se ve dvou skupinách, z toho ve své skupině zvítězili každý zápas. V semifinále rovněž rozdrtili svého soupeře, čímž si vybojovali postup do finále. To bylo silně vyrovnané a naši kluci předvedli ukázkovou čistou hru. Ta jim však na výhru nestačila, když po ostrém zákroku na našeho obránce, díky kterému musel být stažen ze hry, dostal náš tým jediný gól z finále na 1:0.

Finále jsme sice nevyhráli, ale pro fanoušky jsme byli jasnými morálními vítězí. To bylo vidět i na vyhlašování, kdy kluci z Mládí sklidili největší ovace. Tím si vlastně zajistili i titul nejlepších hráčů minikopané v Orlové.

Výsledky zápasů:

Mládí - Dolní Lutyně 6:0

Mládí - GOA 3:2

Mládí - Studánka 4:0

Semifinále Mládí - Školní 1:0

Finále Mládí - Rychvald 0:1

Jistou vepředu byl náš kanonýr Patrik Pecha, jež že 14 gólů našeho mužstva vstřelil 10. Za zmínku také stojí golman Radim Andl, který obdržel za celý trunaj pouze 3 góly, z toho jeden padl z penalty. K tomuto výkonu výrazně přispěla naše obrana (Sebastian Pipek, David Kunčický, Hynek Rašo, Milan Waniek a Marek Motyka) ve středu hřiště jsme dominovali v každém zápase za což vděčíme naší záloze  ( Jan Kónya, Vojtěch Mokráš, René Weiss).

Klukům gratulujeme za krásné druhé místo a děkujeme za reprezentaci a férovou hru.

 

Mgr. Gabriela Poláchová

vyučující TV, ZŠ Mládí Orlová


Datum zveřejnění/aktualizace: 17.6.2022

Zpět na výpis