DĚTSKÁ KAVÁRNIČKA JE STÁLE OBLÍBENÁ

Před více jak osmi léty přišla Milada Ptáková s projektem založení Dětské kavárničky. Vzhledem k úžasnému nápadu vznikl kroužek Dětská kavárnička, který slaví úspěchy u dětí i rodičů dodnes. Dětská kavárnička je především pro děti s nevyhraněnými zájmy, pro děti, které nechtějí pravidelné aktivity, pro děti, které ale chtějí být v kolektivu, závodit, tvořit, soutěžit… A není to jen o náplni dětské kavárničky, ale především skvělým vedením Milady Ptáková a Romana Štolfy.

Abychom mohli Dětskou kavárničku rozšířit a aktivity nabídnout dalším dětem ve městě, pracuje DK v tomto školním roce ve spolupráci s MAP II – ORP Orlová. Děti se scházejí v úterý a čtvrtek v Klubu Spirála. Hrají společenské, zábavné, sportovní hry, připravují tvůrčí dílny, soutěže, kvízy, pořádají výlety do přírody a povídají si s kamarády.

V tomto školním roce již proběhlo např. kvízové odpoledne, baňkování, malování na sklo, pohybové aktivity na hřišti, palačinkové odpoledne, podzimní tvoření, farmářské závody, výlet do ZOO Olomouc, mikulášské pečení a další.

Pravidelné informace získáte na Facebooku DDM ORLOVÁ.

Jana Šertlerová
ředitelka DDM Orlová


Datum zveřejnění/aktualizace: 6.12.2021

Zpět na výpis